Friday 25 April 2008

There is no spoon

Sorry about this but here is a summation of a session of There is no spoon in Swedish:

Madde tar sig in på Wallmart och får på något sätt tag i en svensk enkrona och ska just till att gå ut ur wallmart när Anton förvandlar allt i hela världen till Jello. Rikard äter upp världen och Anton spolar tillbaks tiden tills innan den första svenska enkronan fanns. Madde finns och Kristin tänker medans Rikard blir Jöns Jönsson som levde på 1600-talet.

Anton bygger en enkronefabrik och Madde syr ett wallmart. Madde startar fabriken, jorden försvinner och Madde sätter fast wallmart på mars. Kristin graviterar till sig en enkrona och Rikard byter plats på enkronan och wallmart. Madde sköt wallmart till mars och Rikard fusade Anton och Kristin. Anton/Kristin blir en barriär runt Jöns Jönssons hjärna och Kristin snickrar en kropp på mars.

Rikard kastar Jöns Jönssons hjärna på Madde så att hon dör. Madde återföds som den snickrade kroppen på mars och Rikard gömmer wallmart på en annan planet. Anton/Kristin får på nåt sätt tag i en kropp och börjar slåss om den. Madde hittar en enkrona. Anton/Kristin förökar sig så att de existerar i hela universum. Rikard ändrar definitionen av en svensk enkrona till Jöns Jönssons näsa och Anton rycker loss den. Madde läser positionen av wallmart i Jöns Jönssons hjärna.

Anton/Kristin får en stroke som bara drabbar den delen av deras hjärna som Kristin finns i. Kristin uppstår inuti Jöns Jönssons näsa och rullar den genom att hamster-hjul-springa tills hon kommer fram till wallmart. Vid det laget har de kommit tillbaks till tidpunkten då allting är Jello och Madde står inne på wallmart och håller i Jöns Jönssons näsa. Madde misslyckas med att beama ut ur wallmart och Kristin Månläker allting till hur det var innan varpå Rikard knycker enkronan och vinner spelet eftersom han står utanför wallmart.

No comments: